Valaistussuunnittelu - liiketiloihin ja julkisiin tiloihin

Valaistussuunnittelu on perusta pitkäaikaiselle ja myyntiä edistävälle valaistuskokonaisuudelle. Kokonaisuuden suunnittelussa otetaan huomioon mm. sähkötekniset asiat, valaisimien huollettavuus, muunneltavuus ja toimivuus sekä esteettinen kokonaisuus. Huolellisesti tehty valaistussuunnitelma kerryttää säästöä valaistukseen liittyvissä kuluissa sekä projektin aikana että projektin jälkeen, tilan ollessa käytössä.

Ammattitaitoisilta valosuunnittelijoiltamme saat kaiken tarvittavan projektisi läpiviemiseen: tekniset kuvat, kokonaisuuden kannalta toimivimmat tuotteet sekä listan tarvittavista asennustarvikkeista projektin koon ja tarpeen mukaan. Olemme toteuttaneet valaistussuunnittelua isoihin ja pieniin liiketiloihin sekä erilaisiin julkisiin tiloihin jo yli 25 -vuoden ajalta.

Ota yhteyttä!

 

Miten valaistussuunnitelma liiketilaan toteutetaan?

Liiketilan valaistus on monivaiheinen prosessi. Lähtökohtana suunnitelmalle ovat asiakkaan toiveet, valaistavat tuotteet sekä kalustus-layout. Liiketilan valaistussuunnitteluun käytämme DIALux- ohjelmaa, jolla voimme laskea tarvittavan yleisvalaistustason. Tämän jälkeen piirrämme CadS- ohjelmalla kosketinkiskojärjestelmät sähkökuviin ja valitsemme tilaan teknisesti oikean tyyppiset tuotteet valaistavien kohteiden mukaan. Hyvin tehty valaisinsuunnitelma vaikuttaa oleellisesti projektin onnistumiseen sekä valaistuksen muunneltavuuteen. Kiskomuutokset jälkikäteen tehtyinä ovat hintavia, siksi myös kosketinkiskojen sijainnin huolellinen suunnittelu jo projektin alkuvaiheessa on tärkeää.

Usein meille toimitetussa liiketilan pohjakuvassa kosketinkiskot ovat jo piirustuksissa paikoillaan. Tällöin liiketilan valaistussuunnitelma pitää sisällään muun muassa valaistustason ja valonvärin optimoinnin sekä valaistuksen muunneltavuuden ja ohjattavuuden mahdollistamisen. Valaistusprojektin toteutus vaatii ammattitaitoa, teknistä ymmärrystä sekä hyvää hahmottamiskykyä. Myymäläketjun valosuunnittelussa tarkennamme aina yhdessä asiakkaan kanssa konseptin vaatimukset ennen suunnitelman loppuun viemistä.  Ammattitaidolla toteutettu valaistussuunnitelma on kustannustehokas, nostaa kiinteistön arvoa sekä edistää myyntiä, tuoden esille juuri halutut tuotteet oikeanlaisessa valossa. 

Valaistussuunnittelija - yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin

Kokenut ja ammattimainen valaistussuunnittelija tekee yksilöllisen valaistussuunnitelman yrityksellesi. Skiluxin ammattisuunnittelijat perehtyvät liiketilaasi sekä valaistuksen kohteena oleviin tuotteisiin. Ammattitaidolla tehty kokonaisuus huomio valaistuksen kohteen ja tilan vaatimukset, sillä esimerkiksi kaupan tuoretuotteiden valaisukseen käytetään erilaisia valaisimia kuin vaikkapa vaateliikkeen valaistukseen. Sinun ei tarvitse ymmärtää valosta tai teknisistä asioista, sillä me toteutamme liiketilasi valaistuksen toiveidesi mukaan. Valikoimastamme löytyvät niin yleisvalaisimet kuin kohdevalaisimet erilaisiin tarkoituksiin sekä desing valaisimet että muotovalaisimet isossa ja pienessä koossa.

Kokeneet valaistussuunnittelijamme ovat toteuttaneet erilaisia kohteita, hotelli- ja ravintola miljöistä, myymälä-, liike-, kahvila-, kauneudenhoitotiloista aina suurin markethalleihin ja myymäläketjukonsepteihin. Skiluxin valosuunnittelijat ovat palveluksessasi aina, kun tarvitset ammattilaisen apua!

Kokemuksia ja ideoita valaistukseen

Valaistussuunnittelu julkisiin tiloihin on erityisosaamistamme. Tutustu ideat-sivullamme, mitä esimerkiksi julkisen tilan valaistuksen toteuttamisessa tulee ottaa huomioon ja mitä tuotteita suosittelemme tilan yleisvalaistukseen. Lue myös asiakkaidemme kokemuksia Skiluxista ja tekemistämme valaistustoteutuksia, kuten esimerkiksi kampaamon valaistus, myymälävalaistus, liiketilan valaistus tai näyteikkunan valaistus.

Kotimainen sähkötukku

Olemme kotimainen sähkötukku ja suomalaisen palvelun Avainlippuyritys. Skilux Oy on vuonna 1998 perustettu yksityinen ja itsenäinen valaistuksen ammattilainen. Yrityksemme kotipaikka on Espoo, vaikka pääkonttorimme sekä noutovarastomme sijaitsevat Helsingin Konalassa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, olipa tarpeesi valaistussuunnitteluun Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lappeenrannassa tai Rovaniemellä, meiltä onnistuu valaistussuunnitelman teko ja tuotteiden toimitus haluamaasi kohteeseen. Olemme valotukku joka palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä Suomessa ja muualla Euroopassa.

Skiluxilta saat kaiken valaistukseen liittyvän saman katon alta. Valaistus- ja kiskotuotteiden lisäksi saat liiketilaasi valaistussuunnittelun, valaistustuotteiden asennuksen, huollon ja ylläpidon. Asennuspalvelumme kattavat valaisimien, lamppujen ja kosketinkiskojen asennuksen sekä valaistuksenohjausjärjestelmän käyttöönoton. Olemme laillistettu sähköurakointiyritys ja asentajamme ovat koulutettuja sähköalan ammattilaisia. Kuulumme Tukesin sähköurakointirekisteriin, luotettava kumppanirekisteriin sekä suomalaisen työn liittoon. Tärkeitä arvoja yrityksellemme ovat asiakaspalvelu, luotettavuus ja joustava toiminta. Asiakkaan ongelman ratkaiseminen ja asiakastyytyväisyys ovat toimintamme perusta. Mikäli haet täsmällistä ja luotettavaa kumppania valoasioissa tai valaistusprojektisi kaipaa ammattilaisen apua, valosuunnittelijamme auttavat sinua mielellään!