Skilux Oy - Suomalaista valoa

Skilux Oy on suomalainen valaistuksen ammattilainen, joka auttaa kaikissa valotarpeissasi täsmällisesti ja luotettavasti. Tuotevalikoimamme valaisimet ja kosketinkiskot ovat valmistettu Suomessa. Meiltä saatte tarvittaessa myös koko valaistusprosessin aina valaistussuunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kohteen koosta ja sijainnista riippumatta. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä Suomessa ja muualla Euroopassa.

 

Lisätietoja

 

Tietoa meistä

Yli
9500
asiakasta

1998
perustettu
vuonna

6
työntekijää

Asiakaskokemus

"Suosittelen Skiluxia, loistavaa työtä!" - Dekosol Oy

Lue kokemus
Tuotteet

Valaisimet

Katso tuotteet

Asiantuntevaa valaistusta

Skilux Oy on vuonna 1998 perustettu yksityinen ja itsenäinen valaisintukku. Valaistus- ja kiskotuotteiden lisäksi tarjoamme valaistussuunnittelua, tuotteidemme asennusta, huoltoa ja ylläpitoa.

Skilux Oy:n kotipaikka on Espoo, pääkonttorimme sekä noutovarastomme sijaitsevat Helsingin Konalassa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Tärkeitä arvoja yrityksellemme ovat asiakaspalvelu, luotettavuus ja joustava toiminta. Asiakkaan ongelmanratkaisu ja asiakastyytyväisyys ovat toimintamme perusta.

Lue lisää

home, smart, Adjust, Bulb, Brightness Created with Sketch.

Ota yhteyttä

Olemme valoalan asiantuntija, jota voi lähestyä sekä pienissä että isoissa projekteissa. Meiltä löydät oikeat tuotteet, oli tarve sitten kahdelle valaisimelle tai ison liiketilan valaistukselle. Toimitamme tuotteet haluamaasi osoitteeseen nopeasti ja vaivatta. Varastoistamme löytyy laaja valikoima lamppuja, valaisimia, kiskoja ja tarvikkeita. Varastotuotteemme ovat myös noudettavissa ilman etukäteistilausta. Täytä ohessa oleva lomake tai katso yhteystiedot sivulta lähin palvelupisteemme ja ota yhteyttä.