Täyden palvelun valaisintukku

Skilux Oy on vuonna 1998 perustettu yksityinen ja itsenäinen valaisintukku. Valaistus- ja kiskotuotteiden lisäksi tarjoamme valaistussuunnittelua, tuotteidemme asennusta, huoltoa ja ylläpitoa.

Skilux Oy:n kotipaikka on Espoo. Pääkonttorimme sekä noutovarastomme sijaitsevat Helsingin Konalassa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja myyntiedustajamme ovatkin helposti tavoitettavissa ympäri Suomea. Tärkeitä arvoja yrityksellemme ovat asiakaspalvelu, luotettavuus ja joustava toiminta. Asiakkaan ongelmanratkaisu ja asiakastyytyväisyys ovat toimintamme perusta. Henkilökuntamme on motivoitunutta, koulutettua ja asiantuntevaa. Palvelemme asiakkaitamme kymmenien vuosien kokemuksella.

Meille tärkeitä aatteita:

Palveleva: Olemme asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen valoasiantuntija
Luotettava: Kuulumme tilaajavastuu.fi –palveluun, olemme täsmällinen ja rehellinen toimija
Joustava: Ratkaisemme asiakkaan ongelmat parhaalla mahdollisella tavalla, pystymme toimimaan nopeasti ja joustavasti asiakkaamme tarpeiden mukaisesti
Vihreät arvot: Ratkaisuillamme säästätte energiaa. Käytämme laadukkaita tuotteita ja huolehdimme tuotteidemme kierrätyksestä

Kun jätät kaikki valaistusasiat meidän huoleksemme, saat loistavan lopputuloksen ja yhteistyökumppanin jota et halua enää vaihtaa alan muihin toimijoihin.

Yrityksemme historia

1998 Skilux on perustettu 16.10.1998. Toiminta alkoi Espoolaisesta autotallista toiminimellä, yhden miehen yrityksenä, joka tarjosi asiakkailleen lampunvaihtotyötä.

2002 Toiminimi rekisteröitiin Skilux Oy:ksi

2004 Skilux Oy muutti omiin tiloihin Helsingin Lauttasaareen

2012 Skilux Oy laajeni liiketoimintakaupan myötä. Pirkanmaalle avattiin toinen noutovarasto ja henkilökuntaa tuli lisää eri puolelle Suomea. Myös Helsingin toimipaikka vaihtui Lauttasaaresta Pitäjänmäelle vanhojen tilojen käytyä pieneksi.

2015 Skilux Oy laajensi toimintaansa sähköurakointipuolelle ja toimii nyt myös laillistettuna sähköurakoitsijana

2017 Skilux Oy laajensi tuotevalikoimaansa Livalin lineaarisilla valaisimilla ja pystyy näin palvelemaan asiakkaita entistä monipuolisemmin sekä kohde- että yleisvalaistuksessa

2020 Skilux Oy:lle myönnettiin avainlippu ja suomalaisen työn liiton jäsenyys. Helsingin konttori ja varasto muutti uusiin tiloihin Konalaan.

Skiluxin asiakkaaksi?

Meillä on ollut ilo palvella historiamme aikana tuhansia asiakkaita ja valaista tuhansia tiloja pienistä myymälöistä isoihin marketteihin Suomessa ja muualla Euroopassa. Viiden tähden valaisinliikkeenä pidämme tärkeänä että, tuotteemme ovat alansa huippua, oheispalvelumme ovat kattavia, yhteistyöverkostomme laaja ja logistiikkamme erinomaista. Joustavina ammattilaisina toimimme nopeasti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimivan logistiikkaprosessin ansiosta pystymme vastaamaan tuotteidemme kysyntään laajalla rintamalla. Valaisimien ja kiskotuotteiden toimitus tulee asennustyöaikataulujen vuoksi olla täsmällistä, joka on meille yksi tärkeimmistä tavoitteista päivittäisessä työssä. Tuotteidemme toimitus hoituu helposti ja nopeasti, joko perille asti toimitettuna, paikalleen asennettuna tai noudettuna Helsingin varastostamme. Kun haluat kotimaisen ja huolettoman valaistusratkaisun ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä!