Valaisimet ja valaistustarvikkeet

Skiluxin edustamat valaisimet sekä valaistustarvikkeet ovat laadukkaita ja huolella valittuja. Meiltä saat yhdellä tilauksella kaiken valaistukseen tarvittavan helposti ja kustannustehokkaasti. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kotimaiset Lival kohdevalaisimet, Nordic Aluminiumin kosketinkiskot, kiskotarvikkeet sekä Osram ja Philips – lamput. Meiltä löytyvät myös kiinteistön valaisinkuvut ja kiinteistön valaisinhuoltoon liittyvät polttimot sekä muita tarvikkeita. Valikoimaamme kuuluvat lisäksi erityisominaisuuksilla varustetut valaisimet vaativaan värintoistoon, kuten ruokakaupan eri osastojen tarpeisiin. Ideat -sivulta voit lukea suosituksiamme erilaisten tilojen valaisuun ja valaisimien valintaan.

Tutustu referensseihin

Valaistussuunnittelu on erityisosaamistamme. Olipa kohteena julkisen tilan valaistus, matalan liiketilan valaistus tai leipomon vitriinin korostus valaistuksella, osaamme auttaa sinua tuotteiden valitsemisessa ja suunnitella tilaan sopivan, tyylikkään myyvän valaistuksen. Valaisimien lisäksi myös valaistuksen asennuspalvelu ja huolto hoituvat meiltä vankalla ammattitaidolla!

Valaisimet ja muut valaistustuotteemme ovat kestäviä ja alansa kehityksen kärjessä. Edustamamme tuotteet tulevat suoraan niiden valmistajilta, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä yrityksen perustamisesta lähtien. Laajan yli 4000 artikkelin varastovalikoimamme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme kattavasti, nopeallakin aikataululla kaikissa tuoteryhmissämme. Valaistus ovat erityisosaamistamme ja henkilökunnan tekninen osaaminen suomen huippua. Skilux on kotimaisen Lival -valaisintehtaan valaisintuotteiden suurin ja pitkäaikaisin jälleenmyyjä Suomessa.

Tutustu LIVAL-valaisintehtaan toimintaan sekä Nordic Alumniumin tehtaaseen videoilla!