Ideat

Julkisen tilan valaistus sekä yleisvalaistus

Laadukas yleisvalaistus tekee tilassa asioinnista miellyttävää ja viihtyisää. Tuotteemme sopivat erittäin hyvin julkisten tilojen, aulatilojen sekä käytävien valaistukseen. Kauppakeskuksien ja tavaratalojen sisääntuloauloihin sopivat erityisesti Secur sekä Craft syväsäteilijät. Laadukkaat valaisimet antavat tilaan sopivan valon ja tuovat tilaan tyylikkään tunnelman. Yleisvalaistukseen sopivia valaisimia löytyy  upotettavista alasvaloista sekä ripustusvalaisimista. Tuotteet räätälöidään aina kohteen vaatimusten mukaisesti.

Kuvassa kauppakeskuksen sisääntuloaula

 

Liiketilan valaistuksessa on tärkeä määrittää yleivalaistuksen ja kohdevalaistuksen suhde, jotta valaistus toimii halutulla tavalla. Lisäksi tilaan tuleva päivänvalo tulee ottaa huomioon valaistustasossa.

Yleisvalaistuksella tilaan tuodaan tasaista valoa kun taas kohdevalaistuksella pyritään kiinnittämään asiakkaan huomio haluttuihin kohtiin ja tuotteisiin. Tilan tunnelma luodaan eri valaistustapoja yhdistelemällä tai jättämällä jompi kumpi kokonaan pois. Käytävät ja aula-alueet valaistaan usein yleisvalaisimilla. Energiansäästöä yleisvalaistukseen saadaan valaistuksen ohjausjärjestelmällä, joka voidaan himmentää ja kirkastaa päivänvalon tai havaitun liikkeen mukaan. Ole meihin yhteydessä ja kerromme mielellämme lisää valaistuksesta.