Ideat

Elintarvikemyymälän valaistus

Skilux on valaistuksen erikoistunut päivittäistavarakauppojen sekä ruokakauppojen valaistukseen. Elintarvikeliikkeen valaistuksessa huomio tulee kiinnittää valaisimen värintoisto-ominaisuuteen sekä yleisvalon ja kohdevalon suhteeseen. Myymälässä on eri osa-alueita jotka tulee valaista juuri oikeanlaisella valolla, jotta tuotteet houkuttelevat ostamaan ja asiakkaat viihtyvät ostoksilla. Erityisesti tuoretuotteiden valaistuksessa tuotteeseen tuleva valon väri on avainasemassa valaistuksen onnistumiselle. Skiluxin tuotteilla pystymme räätälöimään juuri oikeanlaisen valon valaistavalle tuotteelle. Oli sitten kyse leipätiskin valaistuksesta, hedelmä- ja vihannesosaston valaistuksesta, juustotiskin valaistuksesta tai kala- ja lihatiskin valaistuksesta, meiltä löytyvät oikeat tuotteet koko päivittäistavarakaupan valaisemiseen. 

Kaupan ilmapiiri, tuotteiden esillepano ja valaistuksella aikaan saatu raikas tunnelma vaikuttavat asiointimukavuuteen. Valolla pystyt ohjaamaan asiakkaan katsetta tuotehyllyllä tai keskialueella ja näin sesonkituotteet ja alehyllyt tulevat huomatuksi. On tutkittu että ihminen kiinnittää katseen valoisaan kohtaan ihan huomaamattaan. 

Yrityksellämme on pitkä historia tuoretuotteiden sekä elintarvikkeiden valaistuksesta. Osaamiseemme luottavatkin niin pienet kuin suuret elintarvikeliikkeet ja ketjut kaikkialla Suomessa. Tuotteemme ovat kotimaisia, pitkäikäisiä ja energiaasääsäviä. Päivittäistavarakaupan valaistuksessa olemme käyttäneet mm. Glider LED ja Priority LED -kohdevalaisimia sekä Lean DL alasvaloja.

Suomalaiset LIVAL valaisimet sopivat erinomaisesti elintarvikevalaistukseen. Sekä kohdevaloja että alasvaloja on saatavilla erivärisinä ja muotoisina sekä erilaisilla teknisillä ominaisuuksilla varustettuina. Tuotteemme räätälöidään aina kohteen vaatimusten mukaisesti. Ominaisuuksista, valon voimakkuudet ja värisävyt vaikuttavat merkittävästi lopputulokseen. Valaisimen värintoistolla voidaan korostaa tuotepakkauksien, tuoretuotteiden ja esineiden houkuttelevuutta, mutta seinien värit, tilan koko sekä korkeus tulee myös huomioida valaisinta valittaessa. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, valaisimien valinnassa on hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen. Ole meihin yhteydessä, niin autamme mielellämme valaistuksen suunnittelussa ja valaisimien valinnassa.