dali-valaistuksen-ohjaus_.jpg
dali-valaistuksen-ohjaus_.jpg

DALI VALAISTUKSEN OHJAUS

DALI on standardisoitu, digitaalinen valaistuksenohjausjärjestelmä, jossa valaistuksen ohjaus perustuu liitäntälaitteen Dali -ominaisuuteen. Suurin osa Lival valaisimista on saatavissa Daliohjaukseen sopivina tuotteina. DALI-ohjatut järjestelmät mahdollistavat valaisinten yksittäisen ohjauksen ja himmentämisen, jolloin saadaan myös taloudellista säästöä valaistuskustannuksiin.

DALI-järjestelmän käyttöönottovaiheessa tarvitaan ohjelmointia. Se voidaan tehdä joissakin tapauksissa pelkällä himmentimellä, ohjauspaneelilla, kaukosäätimillä tai isommissa projekteissa tietokoneella.

 

Ota yhteyttä!

 

Vain mielikuvitus on rajana

Älykäs valaistuksen ohjaus ei ole ainoastaan valaistuksen himmennystä ja kirkastamista. Järjestelmällä säästetään sähköä, mutta myös luodaan tilaan dynaaminen valaistus valon kirkkaus tason muutoksilla.

Dali järjestelmän kokonaisuudesta riippuen järjestelmän avulla voidaan määrittää valaisinkohtaisia valaistusasetuksia esimerkkinä:

Ajastettu valaistus

Määritä ja tallenna omia valaistustilanteita

Ryhmittele valaisimet toimimaan yhtenäisesti

Himmennä valaistusta helposti tai kytke se päälle ja pois tarpeen mukaan

Järjestelmään on saatavilla myös liiketunnistin, jonka myötä valaistuksen saa toimimaan tunnistimen havaitessa liikettä tilassa

Kysy lisää, me autamme mielellämme älykkään valaistuksen toteuttamisessa!