casambi-app_skilux_valaistuksenohjaus.jpg
casambi-app_skilux_valaistuksenohjaus.jpg
casambi-valaistuksenohjaus.jpg

CASAMBI VALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄ

Casambi

Suomalainen Casambi – valaistuksenohjausjärjestelmä on saatavilla myös LIVAL -valaisimiin. Tämä ilmainen sovellus käy sekä IOS- että Android -laitteisiin. Ohjelma on ladattavissa Google Play Storesta sekä Apple App Storesta.

Kauko-ohjattava valaistus toimii Bluetooth-yhteydellä ja sillä voi hallinoida jopa 127 kappaletta valaisimia samassa verkossa. Myös useamman verkon hallinnointi on mahdollista sekä koko järjestelmän hallinointi usemmmasta laitteesta. Verkon saa salasanan taakse ja siihen on helppo lisätä uusia valaisimia tai hallinoivia laitteita.

Casambi- valaistuksen ohjaus on käytössä ympäri Eurooppaa niin liiketiloissa kuin julkisissakin tiloissa, sisä- ja ulkovalaistuksessa, pienissä ja isoissa tilaratkaisuissa. Tuote on saanut tunnustusta voittamalla vuonna 2016 vuoden paras ohjaustuote -LUX palkinnon.

Ota yhteyttä!

 

Vain mielikuvitus on rajana

Älykäs valaistuksen ohjaus ei ole ainoastaan valaistuksen himmennystä ja kirkastamista. Casambi kauko-ohjattava valaistus järjestelmä on ympäristöön yhteydessä oleva kokonaisuus, jolla säästetään sähköä, mutta myös luodaan tilaan dynaaminen valaistus valon kirkkaus tason ja värilämpötilojen muutoksilla.

Sovelluksen avulla voidaan määrittää valaisinkohtaisia valaistusasetuksia esimerkkinä:

Ajastettu valaistus

Määritä ja tallenna omia valaistustilanteita

Ryhmittele valaisimet toimimaan yhtenäisesti

Himmennä valaistusta helposti tai kytke se päälle ja pois tarpeen mukaan

Voit muuttaa myös valon värilämpötilaa säädettävillä Tunable- tai RGBW-versioilla.

Järjestelmään on saatavilla myös liiketunnistin, jonka myötä valaistuksen saa toimimaan tunnistimen havaitessa liikettä tilassa

Kysy lisää, me autamme mielellämme älykkään valaistuksen toteuttamisessa!