gb_1-1-global-base.jpg
gb_1-1-global-base.jpg
gb_1-1-global-base-mitat.jpg
gbf-global-base-mitat.jpg
xtsc-track-system-nordic-aluminium_skilux-kiskot.jpg

GLOBAL BASE

GLOBAL base 1-piirijärjestelmän ulkonäköön ja muotoiluun on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuote sopii erityisesti kotivalaistukseen. Ammattivalaistukseen suosittelemme Global Pulse tai Global Trac Pro järjestelmiä.

Tämän kiskojärjestelmän voi asentaa pinta- ja uppoasennuksena sekä kattoon että seinälle. Moduulimitoitetuilla liitososilla on neliöiden tekeminen mahdollista. Kaikkien liitososien kannet kiinnittyvät ilman ruuveja ja ulkonäkö on huoliteltu ja tyylikäs. Lisäksi liitososien kannet avautuvat kokonaan, jolloin asennukselle jää hyvin tilaa. Järjestelmän kulma-, keski- ja T-kappaleet on suunniteltu myös virransyöttämiseen ja virransyöttöjohto on kätevä kytkeä.

Base kiskojärjestelmän virranottolaite GB66 on matala ja asettuu kiskoon tyylikkäästi. Valaisin kytketään adapteriin ilman ruuveja.Virranottolaite GB67 on varustettu vedonpoistajalla ja suunniteltu erityisesti liitosjohdolla varustettuihin valaisimiin ja kojeisiin. Maksimikuorma on kymmenen kiloa. Lisäksi GB67 soveltuu myös 1-vaiheisten pienkojeiden virransyöttöön. GBT67 muuntajallinen adapteri on tarkoitettu matalajännitteisten (12V) halogeenivalaisimien virranottolaitteeksi. Kaikki GLOBAL base virranottolaitteet ovat yhteensopivia Concord Lytespan 1 ja Lytespan LP kiskoihin.

Kaapelointi: L1/Neutraali/Maadotus

Jännite: 16A/230V

Ota yhteyttä!

 

GB kisko asennetaan pinta tai ripustusasennuksenaGlobal Base GB 1-vaihe kiskot -Nordic Aluminium

Global Base GB 1-vaihe kiskot -Nordic Aluminium

GBF asennetaan uppoasennuksena kattoon

Global Base GBF kiskot -Nordic Aluminium

Global Base GBF kiskot -Nordic Aluminium