radiosparx.jpg
radiosparx.jpg
radiosparx_hinnat.jpg

RADIOSPARX

Tunnelman, musiikin ja oikeiden mainosviestien vuorovaikutus lisää positiivisia tuloksia yrityksen imagon, palvelutason sekä tuloksen kannalta. Musiikki saa niin asiakkaat kuin työntekijätkin viihtymään myymälässä.

Jotta voit huoletta soittaa juuri sinun myymälääsi sopivaa musiikkia, tulee sinun hankkia lupa musiikin toistoon. Lupa on helposti hankittavissa netistä ja näin saat soittaa valitsemaasi taustamusiikkia mielin määrin.

Edullisesti ja helpoiten saat musiikintoistopalvelun Radiosparx:sta. Valitessasi RadioSparxin musiikkipalveluntarjoajaksi, sinun ei tarvitse maksaa erikseen TEOSTO, spotify tai muita maksuja, sillä RadioSparx maksaa tarjoamastaan musiikista suoraan artisteille.

RadioSparxilla on edustus yli 90 maassa, ollen näin maailman suurin musiikkiportaali tarjoten taustamusiikkia avaimet käteen periaatteella. Voit valita 400 musiikkikanavasta ja yli 500 000 musiikkikappaleesta. Sinulla on myös mahdollisuus lisätä kanavalle omia viestejä ja ajastaa soittolista järjestelmän kautta. Radiosparx tarjoaa myös ilmaisen puhelin ja sähköpostituen.

Hinnat:

Alle 240m2 myyälä/ravintola 19eur/kk/ alv0%

240m2-2000m2 myymälä/ravintola 36eur/kk /alv.0%

Sinulla on mahdollisuus suunnitella omia soittolistoja suoraan musiikkiportaalissamme. RadioSparx tarjoaa myös apua musiikkityyppien valinnassa ja äänisuunnittelussa yleensä