spottune_cloud.jpg
spottune_cloud.jpg
spottune_system.jpg
spottune.jpg

CLOUD

Hallittu etäratkaisu musiikille, promootiolle ja ilmoituksille

Cloud Service on kätevä musiikintoisto järjestelmä, jonka avulla voit hallita kaikkien toimipaikkojesi musiikkisyötteitä keskitetysti pääkonttoristasi käsin.

Synkronoi jokaisen kauppasi musiikintoistoa sekä soitettavaa sisältöä jopa eri maissa olevia myymälöitä yhdeltä keskitetyltä alustalta. Hallitse yksittäisiä äänialueita tai joukko muokkaa niitä. Järjestelmä mahdollistaa täydellisen joustavuuden, käytettävyyden ja skaalautuvuuden samalla kun saat täyden hallinnan muutamalla napsautuksella.

Pilvi toimii valinnaisena hallintatyökaluna, joka tarjoaa kattavan yleiskatsauksen kaiuttimista kaikista myymälöistäsi. Järjestelmällä esimiehet hallitsevat täysin ja voivat seurata äänikokemusta useissa tiloissa ja myymälöissä varmistaakseen, että vierailijat saavat yhtenäisen kokemuksen kaikkina aikoina kaikkialla maailmassa.

•Analysoi musiikin vaikutusta myyntiin

•Aseta soittolistat ja aikataulut

•Säädä ääntä ja äänenvoimakkuutta jokaisessa paikassa

•Tiedä mitä musiikkia on soitettu ja milloin olet toistanut mainoksia.

 

Ohjaus :   Jaa ja hallitse soittolistoja suoraan pilvestä yhteen tai kaikkiin paikkoihin.   Hallitse syöttöasetuksia, synkronoi tai ohjaa yksittäistä kohdetta.

Tuki :   Saat välittömän reaaliaikaisen yleiskatsauksen Spottune-asennustesi lähetyksen laadusta, kaiuttimittain. Saat ilmoituksen, jos asetuksia muutetaan paikallisesti tai jos järjestelmä ei ole aktiivinen.

Rutiinit:   Automatisoi asiakaskokemuksesi. Ajoita äänenvoimakkuusasetukset, soittolistat, avaus-/sulkukuulutukset jne.

Analytiikka:   Saat yleiskuvan Spottune System -asennuksistasi. Saat myös  ilmoituksen, jos johonkin asiaan tulee kiinnittää huomiota.

Anturit:   Hallitse, käytä ja ohjaa antureita, kuten älypainikkeita

ASL - Auto Sound Level:  Käsittele automaattisia äänenvoimakkuuden säätöjä seuraten ympäristön   melutasoa paikanpäällä.