Lival kohdevalaisimet

Valaistuksella saadaan korostettua haluttuja tuotteita, esineitä ja alueita. Oikeanlainen kohdevalaisin ohjaa asiakkaan katsetta myymälässä, saa tuotteiden värit loistamaan ja tuotteet näyttämään houkuttelevilta. Kohdevalaistuksella luodaan tilaan haluttu tunnelma, joka myös vaikuttaa asiakkaan mielikuvaan liikkeestä. Kohdevalaisin ei saa häikäistä asiakasta, vaan se tulee kohdistaa oikein ja sitä tulee olla riittävästi tilaan ja tuotteisiin nähden.

Kotimaiset Lival valaisimet ovat kustannustehokas ratkaisu kohdevalaistukseen. Valaisimet ovat räätälöitävissä tilan ja valaistavan kohteen mukaisesti. Korkealaatuisten teknisten ominaisuuksien myötä Lival -tuotteilla onnistuu vaativakin kohdevalaistus. Valaistus on erityisosaamistamme ja autamme mielellämme valaistuksen suunnittelussa, touteutuksessa sekä oikean tuotekokonaisuuden valitsemisessa. Katso myös kohdevalaisimille sopivat kosketinkiskot!

Lival valaisimet sisältävät 5 vuoden takuun.

GA-016 STANDARD

GA-016 Standard on tyylikäs ja kompakti kohdevalaisin. Pienen nokkaosan vuoksi tuote sopii erittäin hyvin matalan tilan valaistukseen.Tämä suomalainen tuote kuuluu...

Lue lisää