Lival kohdevalaisimet

Kohdevalaistuksella saadaan korostettua haluttuja tuotteita, esineitä ja alueita. Oikeanlainen spotti- eli kohdevalaisin ohjaa asiakkaan katsetta myymälässä, saa tuotteiden värit loistamaan ja tuotteet näyttämään houkuttelevilta. Kohdevalaistuksella luodaan tilaan haluttu tunnelma, joka myös vaikuttaa asiakkaan mielikuvaan liikkeestä. Kohdevalaisin ei saa häikäistä asiakasta, vaan se tulee kohdistaa oikein ja sitä tulee olla riittävästi tilaan ja tuotteisiin nähden. Laadukkaat kotimaiset Lival kohdevalaisimet ovat ammattilaisen helppo valinta, sillä valikoima on monipuolinen. Olivat kyseessä sitten kohdevalaisimet kahvilaan, ravintolaan tai muuhun asiakaspalvelutilaan, Skilux tarjoaa sinulle tarpeidesi mukaiset kotimaiset valaisimet. 

 

LED kohdevalot

Lival lamput ovat perinteisiä suomalaisia valaisimia. Kotimaiset Lival valaisimet ovat kustannustehokas ratkaisu kohdevalaistukseen. Lival led-kohdevalot ovat räätälöitävissä tilan ja valaistavan kohteen mukaisesti. Korkealaatuisten teknisten ominaisuuksien myötä Lival -tuotteilla onnistuu vaativakin kohdevalaistus. Valittavana on eri tyylisiä valaisimia ja värivaihtoehtoina ovat harmaan sävyt, musta sekä valkoinen. Spottivalaistuksessa hyödynnetään sähköä säästävää LED-tekniikkaa. Valaistus on erityisosaamistamme ja autamme mielellämme valaistuksen suunnittelussa, toteutuksessa sekä oikean tuotekokonaisuuden valitsemisessa. Katso myös kohdevalaisimille sopivat kosketinkiskot!

 

Suomalaiset kohdevalaisimet

Suomalaiset Lival valaisimet ovat kuuluneet valikoimaamme jo pitkään. Kohdevalaisimet sisältävät 5 vuoden takuun. Kotimainen LED spottivalaisin on varma valinta! Spottivalot ovat pitkäikäisiä ja niiden laatu on korkea. Kohdevalot ovat päällä miltei jatkuvasti, joten niille kertyy runsaasti käyttötunteja. Juuri tämän vuoksi kohdevalaisimet on syytä valita korkeita laatukriteerejä noudattaen. Kerromme mielellämme tarkemmin kohdevalojen teknisistä ominaisuuksista. Kohdevaloja valittaessa Skiluxin ammattilaiset ovat valmiina auttamaan. Pyydä tarjous!

GA-016 STANDARD

GA-016 Standard on tyylikäs ja kompakti kohdevalaisin. Pienen nokkaosan vuoksi tuote sopii erittäin hyvin matalan tilan valaistukseen.Tämä suomalainen tuote kuuluu...

Lue lisää