Valaistustuotteet

Skiluxin edustamat tuotteet ovat laadukkaita ja huolella valittuja. Meiltä saat yhdellä tilauksella kaiken valaistukseen tarvittavan helposti ja kustannustehokkaasti. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kotimaiset Lival kohdevalaisimet, Nordic Aluminiumin kosketinkiskot, kiskotarvikkeet sekä Osram ja Philips – lamput. Meiltä löytyvät myös kiinteistön valaisinkuvut ja kiinteistön valaisinhuoltoon liittyvät polttimot sekä muita tarvikkeita. Valikoimaamme kuuluvat lisäksi erityisominaisuuksilla varustetut valaisimet vaativaan värintoistoon, kuten ruokakaupan eri osastojen tarpeisiin. Ideat -sivulta voit lukea suosituksiamme erilaisten tilojen valaisuun.

Valaistussuunnittelu on erityisosaamistamme. Olipa kohteena julkisen tilan valaistus, matalan liiketilan valaistus tai leipomon vitriinin korostus valaistuksella, osaamme auttaa sinua tuotteiden valitsemisessa ja suunnitella tilaan sopivan, tyylikkään myyvän valaistuksen. Myös valaistuksen asennuspalvelu ja huolto hoituvat meiltä!

Valaisimet ja muut valaistustuotteemme ovat kestäviä ja alansa kehityksen kärjessä. Edustamamme tuotteet tulevat suoraan niiden valmistajilta, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä yrityksen perustamisesta lähtien. Laajan yli 4000 artikkelin varastovalikoimamme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme kattavasti, nopeallakin aikataululla kaikissa tuoteryhmissämme. Valaistus ovat erityisosaamistamme ja henkilökunnan tekninen osaaminen suomen huippua. Skilux on kotimaisen Lival -valaisintehtaan tuotteiden suurin ja pitkäaikaisin jälleenmyyjä Suomessa.

Tutustu LIVAL-valaisintehtaan toimintaan sekä Nordic Alumniumin tehtaaseen videoilla!
 

Tutustu referensseihin