Valaistussuunnittelu 


Valaistussuunnittelun tavoitteena on luoda asiakkaalle pitkäikäinen ja myyntiä edistävä valaistuskokonaisuus. Valaistussuunnittelua varten on hyvä tehdä kattava suunnitelma ammattilaisen toimesta, jotta projektin kaikki osa-alueet tulevat varmasti katetuiksi. Pelkkä valaisimien valinta ja sijoittelun miettiminen eivät riitä, vaan valaistussuunnittelussa otetaan huomioon esimerkiksi myös sähkötekniset asiat, valaisimien huollettavuus, muunneltavuus ja toimivuus sekä esteettiset seikat. Huolellisesti tehty valaistussuunnittelu kerryttää myös säästöä valaistukseen liittyvissä kuluissa. Ammattitaitoisilta valosuunnittelijoiltamme saat kaiken tarvittavan projektisi läpiviemiseen: tekniset kuvat, valaistussuunnitelman kannalta toimivimmat tuotteet sekä tarvikkeet. Skiluxin kokeneisiin ammattilaisiin voit luottaa! Olemme toteuttaneet valaistussuunnittelua isoihin ja pieniin liiketiloihin sekä erilaisiin julkisiin tiloihin.

Ota yhteyttä!
 

Miten valaistussuunnittelu toteutetaan?

Valaistussuunnittelu on monivaiheinen prosessi. Lähtökohtana valaistussuunnittelulle ovat asiakkaan toiveet sekä kalustus-layout. Valaistussuunnitteluohjelmana käytämme DIALux- ohjelmaa, jolla voimme laskea tarvittavan yleisvalaistustason, jonka jälkeen CadS- ohjelmalla pystymme piirtämään kosketinkiskojärjestelmät sähkökuviin. Kiskomuutokset jälkikäteen tehtyinä ovat hintavia, jonka vuoksi kosketinkiskojen sijainnin huolellinen suunnittelu on tärkeää ja vaikuttaa oleellisesti projektin onnistumiseen sekä valaistuksen muunneltavuuteen. Kohdevalaistuksen suunnittelussa tarkennamme aina yhdessä asiakkaan kanssa vielä konseptin vaatimukset ennen suunnittelun loppuun viemistä. 

Valosuunnittelu pitää sisällään muun muassa valaistustason ja valonvärin optimoinnin sekä valaistuksen muunneltavuuden sekä ohjattavuuden mahdollistamisen. Valosuunnittelu vaatii ammattitaitoa sekä näkemystä. Ajatuksella suunniteltu valaistus on kustannustehokas, nostaa kiinteistön arvoa sekä edistää myyntiä, tuoden esille juuri halutut tuotteet oikeanlaisessa valossa. Voidaankin todeta, että ammattitaidolla ja huolellisesti tehty valaistussuunnittelu maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.

Valaistussuunnittelua koko Suomeen ja Eurooppaan

Skilux Oy on vuonna 1998 perustettu yksityinen ja itsenäinen valaisintukku. Valaistus- ja kiskotuotteiden lisäksi saat meiltä valaistussuunnittelun, valaistustuotteiden asennuksen, huollon ja ylläpidon. Valosuunnittelijamme auttavat sinua mielellään!

Skiluxin kotipaikka on Espoo, pääkonttorimme sekä yksi noutovarastoistamme sijaitsevat Helsingin Konalassa. Toinen konttorimme ja noutovarastomme löytyy Tampereelta. Toiminta-alueemme kattaa kuitenkin koko Suomen, joten olipa tarpeesi valaistussuunnitteluun Helsingissä, Tampereella tai pohjoisessa Ivalossa, voit luottaa meihin. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä Suomessa ja muualla Euroopassa.

Kokemuksia ja ideoita valaistukseen

Valaistussuunnittelu on osa erityisosaamistamme. Tutustu ideat-sivullamme, mitä esimerkiksi julkisen tilan valaistuksen toteuttamisessa tulee ottaa huomioon ja mitä tuotteita suosittelemme yleisvalaistukseen julkisen tilan valaisussa. Lue myös asiakkaidemme kokemuksia Skiluxista ja tekemistämme valaistustoteutuksia, kuten kampaamon valaistus, myymälävalaistus, liiketilan valaistus tai toimiston valaistus. Skiluxin valosuunnittelijat ovat palveluksessasi aina, kun tarvitset ammattilaisen apua!

Kotimainen valotukku

Olemme suomalainen valaistuksen ammattilainen ja valaisintukku. Kattavasti varustettu valotukku auttaa kaikissa valotarpeissasi täsmällisesti ja luotettavasti. Tuotevalikoimamme valaisimet ja kosketinkiskot ovat valmistettu Suomessa. Tärkeitä arvoja yrityksellemme ovat asiakaspalvelu, luotettavuus ja joustava toiminta. Asiakkaan ongelman ratkaiseminen ja asiakastyytyväisyys ovat toimintamme perusta. Mikäli haet täsmällistä ja luotettavaa kumppania valotukkuasioissa tai valaistusprojektisi kaipaa ammattilaisen apua, käänny puoleemme! Meille on myönnetty Avainlippu ja suomalaisen työn liiton jäsenyys vuonna 2020.