Valaistussuunnittelu 


Valaistussuunnittelun tavoitteena on luoda asiakkaalle pitkäikäinen ja myyntiä edistävä valaistuskokonaisuus. Huolellisesti tehty valaistussuunnittelu kerryttää myös säästöä valaistukseen liittyvissä kuluissa. Valosuunnittelijoiltamme saat kaiken tarvittavan projektisi läpiviemiseen: tekniset kuvat, valaistussunnitelman kannalta toimivimmat tuotteet sekä tarvikkeet. Skiluxin ammattilaisiin voit luottaa.

Ota yhteyttä!
 

Miten valaistussuunnittelu toteutetaan?

Lähtökohtana valaistussuunnittelulle ovat asiakkaan toiveet sekä kalustus-layout. DIALux- ohjelmalla voimme laskea tarvittavan yleisvalaistustason, jonka jälkeen CadS- ohjelmalla pystymme piirtämään kosketinkiskojärjestelmät sähkökuviin. Kiskomuutokset jälkikäteen tehtyinä ovat hintavia, jonka vuoksi kosketinkiskojen sijainnin huolellinen suunnittelu on tärkeää ja vaikuttaa oleellisesti projektin onnistumiseen sekä valaistuksen muunneltavuuteen. Kohdevalaistuksen suunnittelussa tarkennamme aina yhdessä asiakkaan kanssa vielä konseptin vaatimukset ennen suunnittelun loppuun viemistä. 

Valosuunnittelu pitää sisällään muun muassa valaistustason ja valonvärin optimoinnin sekä valaistuksen muunneltavuuden sekä ohjattavuuden mahdollistamisen. Ajatuksella suunniteltu valaistus on kustannustehokas, nostaa kiinteistön arvoa sekä edistää myyntiä, tuoden esille juuri halutut tuotteet oikeanlaisessa valossa. Voidaankin todeta, että ammattitaidolla ja huolellisesti tehty valaistussuunnittelu maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.

Valaistussuunnittelua koko Suomeen ja Eurooppaan

Skilux Oy on vuonna 1998 perustettu yksityinen ja itsenäinen valaisintukku. Valaistus- ja kiskotuotteiden lisäksi tarjoamme valaistussuunnittelua, tuotteidemme asennusta, huoltoa ja ylläpitoa.

Skiluxin kotipaikka on Espoo, pääkonttorimme sekä yksi noutovarastoistamme sijaitsevat Helsingin Konalassa. Toinen konttorimme ja noutovarastomme löytyy Tampereelta. Toiminta-alueemme kattaa kuitenkin koko Suomen, joten olipa tarpeesi valaistussuunnitteluun Helsingissä, Tampereella tai pohjoisessa Ivalossa, voit luottaa meihin. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä Suomessa ja muualla Euroopassa.

Kokemuksia ja ideoita valaistukseen

Valaistussuunnittelu on osa erityisosaamistamme. Tutustu ideat-sivullamme, mitä esimerkiksi julkisen tilan valaistuksen toteuttamisessa tulee ottaa huomioon ja mitä tuotteita suosittelemme yleisvalaistukseen julkisen tilan valaisussa. Lue myös asiakkaidemme kokemuksia Skiluxista ja tekemistämme valaistustoteutuksia, kuten kampaamon valaistus, myymälävalaistus, liiketilan valaistus tai toimiston valaistus. Olemme mielellämme käytettävissänne valaistusta suunniteltaessa.

Kotimaista valoa

Olemme suomalainen valaistuksen ammattilainen ja valaisintukku. Autamme kaikissa valotarpeissasi täsmällisesti ja luotettavasti. Tuotevalikoimamme valaisimet ja kosketinkiskot ovat valmistettu Suomessa. Tärkeitä arvoja yrityksellemme ovat asiakaspalvelu, luotettavuus ja joustava toiminta. Asiakkaan ongelman ratkaiseminen ja asiakastyytyväisyys ovat toimintamme perusta. Meille on myönnetty Avainlippu ja suomalaisen työn liiton jäsenyys vuonna 2020.